MarktPlaza

Van Vossen 550 Sloep

155x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Beleef unieke momenten op de aluminium reddingssloep VanVossen Sloep 550, een klassiek gelijnde sloep voor acht personen. De open boot is gemaakt van moderne en duurzame materialen. De lage aanschafprijs en het geringe brandstofverbruik maken de VanVossen Sloep 550 tot een voordelige sloep, duurzaam en waardevast.
VanVossen Sloep 550
Heerlijke onverwoestbare aluminium reddingssloep van 5,5 mtr. zelflozend, dubbelwandig en zeer stabiel!
De romp van de VanVossen Sloep 550 heeft een lichte V-vorm in het onderwaterschip met een stevenkiel voor koersstabiliteit. De sloep is geschikt voor een 8 tot 15 pk geïntegreerde outboard. Met 15 pk vaart u ongeveer 15 kilometer per uur en hebt u geen vaarbewijs nodig.
Door de lage doorvaarthoogte van de Vanvossen 550 Sloep, is hij ideaal geschikt om onder de lage bruggen van bijvoorbeeld Reeuwijk , Amsterdam of Leiden te varen.
Kijk voor mogelijk motoren en eventuele extra opties op www.verschuurwatersport.nl
Verschuur Watersport is erkend dealer van de volgende merken:Triple boatsVan Vossen sloepen en tendersWaterspoor tendersZEE marine tendersCorsiva sloepen en tendersStout sloepenPrimeur sloepen en tendersOutlawSpirit Tenders4 Family sloepenTendR tendersSuzuki motorenPega trailers
Verschuur Watersport
Herenweg 10a
2465 AA Rijnsaterwoude
Tel: 0172-586678
De grootste sloepen showroom van Nederland
www.verschuurwatersport.nl
Extra gegevens:
Merk: Van Vossen
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Rijnsaterwoude gem Kaag en Braassem
Lengte: 5.5 meter
Breedte: 2 meter
Conditie: Nieuw