MarktPlaza

Vakkundig gerestaureerde Piano in Hongarije (Kisvaszar) te koop

5x bekeken
3 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen

Omschrijving

Piano Steinbach Klassiek vormgegeven hoogdemper met twee sfeervolle kandelaars, 
met geluidsdemper, zodat u ook piano kunt oefenen zonder dat uw omgeving komt klagen dat u voor de zoveelste keer vader-jakob of de vlooienmars tingelt. Deze piano is waardevol voor zowel de beginner als gevorderde en zelfs professionals van de academie.

De piano was gerestaureerd en gekocht in Nederland na vakkundige restauratie door restaurateur. In 2016 is het muziekinstrument en tevens prachtige sier- en meubelstuk verhuisd naar Hongarije, waar die altijd in een woonkamer gestaan heeft (dezelfde plek als waar u die ook bezichtigen zult). Kortom: bij aanvang van de restauratie tot de dag van vandaag is er met zorg mee om gegaan. Het houtwerk, het klankbord en kandelaren verkeren in een zeer goede staat.

Om reden van remigratie naar Nederland naar een kleinere woning moet deze piano verkocht worden. U dient zelf voor transport en sjouwers te zorgen. (De uitgang van het huis heeft drie treden.) 

De woning waar de piano staat is ook te koop, zie: 
https://huis-hongarije-natura-2000-kopen.blogspot.com
Bezichtiging van piano en/of vastgoed alleen op afspraak(!). In het geval dat u de woning koopt, en u interesse heeft in de piano, wordt de piano u als warm welkomskado geschonken. Uiteraard niet andersom... ;)

Het krukje is onderdeel de koop (krijgt u erbij).  

Betaling in euro's. Kan contant of per bank. Bij betaling dient u de piano direct mee te nemen. Wie het eerste is, wie het eerst maalt.

PS: Er zijn behalve vastgoed en piano nog diverse andere (moderne / antieke / Chinese) meubels te koop. Voor ieder wat wils. Mocht u het vastgoed kopen, blijft een deel daarvan achter als onderdeel van de koop. Wie weet waar u allemaal mee thuis gaat komen...

Piano: 1.220 euro