MarktPlaza

vakantiewoning Willingen Winterberg Sauerland 4 Sterren

158x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Landhuis met sfeervolle ruime 2-5 pers. vakantiewoningen superschoon in sfeervolle Alpen landhuisstijl in de bergen op 2,5 uur rijden vanaf de Nederlandse grens.

Gratis Wifi, beddengoed, handdoeken en DVD uitleen (400 st). Niet voor niets Top beoordeeld met 11 Zoover Awards op rij en op Tripadvisor.

Voel u meer dan welkom en direct thuis in Landhuis " Haus Alle Jahreszeiten" !

www.hausallejahreszeiten.de

Wilt u een vakantie zonder teleurstellingen en echt waar voor uw geld ? Wilt u een absoluut schone woning en super bedden ? Wilt u een sfeervolle woning waarin aan alles is gedacht ? Wij zijn zeer kritisch en maken juist dat graag voor u waar en al 14 jaar met succes.

Uitgebreid verrassings ontbijt met o.a. zelf gebakken brood en broodjes E 9,50 pppd.

Hoch Sauerland:Op het mooiste plekje van Hoch Sauerland (Upland) verhuren wij 6 complete super schone vakantiewoningen aan de rand van Luchtkuuroord Willingen (Usseln) waar u vanuit de gastentuin natuurgebied Osterkopf in loopt of fietst met talrijke wandelroutes en Mountainbike mogelijkheden.Super rustig gelegen maar toch op 150 m van supermarkten, bakker en 300 m van de horeca. Uniek dus

.

Prijzen:Wij verhuren volwaardige woningen met 1 of 2 slaapkamers voor 2-5 personen. Allen hebben een ruime woonkamer met balkon, eigen keuken en badkamer. Geniet vanaf uw woning of balkon van een adembenemend uitzicht ! DVD speler en Digi TV zijn natuurlijk aanwezig met gratis DVD uitleen (400 st)

Vanaf E 42,00 met 2 personen samen per nacht geniet u al van een complete onvergetelijke vakantie.

Meer prijsinformatie vindt u op onze website: www.hausallejahreszeiten.de

Beoordelingen:In de afgelopen 11 jaar zijn wij ruim 550 keer beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,6 door onze gasten op Zoover.com. De inmiddels 11 gewonnen Awards (2009 t/m 2019) motiveren ons steeds opnieuw deze kwaliteit vast te houden. Daar mag u ons aan houden. Tevens te vinden op Tripadvisor.

Meer Informatie:

Vindt u allemaal op onze website: www.hausallejahreszeiten.de (klik hieronder op blauwe website adres)Gun uzelf het beste, voor de prijs hoeft u het echt niet te laten.

Met vriendelijke groet,Rob en LoetTel : 0049 5632 969 979

info`apestaartje`hausallejahreszeiten.dewww.hausallejahreszeiten.de

www.hausallejahreszeiten.de

Meer informatiewww.hausallejahreszeiten.de