MarktPlaza

Vakantiewoning in Willingen OT Winterberg Sauerland Duitsland

212x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

11 x ZOOVER AWARD WINNAAR 2009 t/m 2019 :

Vakantiewoningen in sfeervolle  Alpen Landhuisstijl !

GRATIS : Beddengoed, handdoeken & Keukenlinnen, WiFi-Internet, DVD uitleen ( 400 st) - magazines en spelletjes uitleen.

Verwen-Ontbijt mogelijk.

"Haus Alle Jahreszeiten" heeft de best beoordeelde vakantiewoningen van heel Duitsland met 6 ruime, super schone én comfortabele volwaardige vakantiewoningen met balkon in het Luchtkurort/Wintersportgebied van Willingen in Hoch-Sauerland, Duitsland.

Welkom in `Klein Oostenrijk` !

Op slechts 2,5 uur autorijden vanaf de grens of 3 uur met de trein.

Maar nog beter natuurlijk onze website bekijken, daar vindt u alle info op:www.hausallejahreszeiten.de

Wij hebben complete 2 of 3-kamer vakantiewoningen (dus geen kamertjes) voor 2-5 personen. Zeer sfeervol ingericht.Indeling: Hal, een ruime woonkamer en groot balkon op de zonzijde met Digi LCD-TV en DVD; aparte eigen keuken met o.a. magnetron en een ruime eigen douche/wc. Daarnaast 1 of 2 aparte slaapkamers.Gebruik van grote gastentuin. De vakantiewoningen zijn 55-68 m2 en zijn modern en comfortabel ingericht. Het zijn echte woningen (dus geen krappe hotelkamertjes) met balkon, brandschoon, rookvrij en helemaal kompleet. Indien gewenst met VERWEN-ONTBIJT. Aan de rand van natuurgebied van Willingen-Usseln en 150 m van supermarkten, bakker en horeca.

PRIJZEN:Alleen de prijzen zijn nog ouderwets: voor bv. 2 personen SAMEN betaalt u vanaf 7 nachten maar €42,00 : Verblijft u liever wat korter dan kan dat kan natuurlijk ook.Alle verdere prijsinfo vindt u onder `Prijzen` op de website: www.hausallejahreszeiten.de.Wij doen natuurlijk niet aan een borg betaling en ook niet aan boekingskosten ! En U bepaalt zelf de aankomst en vertrekdag.

GRATIS : BEDDENGOED : KEUKENLINNEN; HANDDOEKEN : INTERNET : DVD-MAGAZINES-SPELLETJES UITLEEN, SAUERLAND-CARDGastentuin met o.a. Trampoline, schommel, tafeltennis, div zitjes, kinderglijbaan en daarachter een speelveld

Ons vakantiehuis ligt op 618 meter hoogte en grenst aan natuurgebied de Osterkopf. Willingen is tot 875 m hoogte ! Wij spreken Nederlands

BEST BEOORDEELD:Wij hebben de Zoover Award 2009, 2010 en 2011 gewonnen als beste Appartement in de gemeente Willingen voor onze hoge kwaliteit en lage prijzen.In 2012 t/m 2019 ontvingen wij de Zoover Award als Appartement nr. 1 van Duitsland. U bent dus zeker van debeste prijs / kwaliteit verhouding.kijkt U voor de ruim 550 beoordelingen op www.zoover.com of de link op onze website www.hausallejahreszeiten.de want meer dan 550 gecontroleerde beoordelingen met 9,7 van onze gasten zeggen meer dan wij u kunnen vertellen.

NATUUR:Ons vakantiehuis grenst aan o.a. de Osterkopf , een natuurgebied in Sauerland met vogelreservaat, reeën en andere diersoorten en talloze wandelroutes grenzend aan de achtertuin ! Het uitzicht is adembenemend. Vanaf de Osterkopf kunt u bij helder weer tot 60 km ver kijken. U loopt onze achtertuin uit zo de natuur in. In de prachtige meren zwemt u gratis en is het heerlijk rustig. Bootje huren, rondvaart, waterfietsen of vissen.

WINTERSPORT:Ons vakantiehuis ligt midden in het grootste skigebied vd omgeving: Willingen-Usseln heeft 3 ski-liften, Willingen heeft er 11. Skiverhuur , Langlauf verhuur, en Skischooltjes in de buurt. De oneindige Langlauf Loipen beginnen 50 meter van ons huis. Willingen Sauerland heeft een compleet nieuw besneeuwings-systeem, het modernste van Duitsland boven de Alpen, waardoor er altijd ski mogelijkheden zijn als de temperatuur rond 0 graden is. Dit alles kunt u nazien op : http:www.winterpark-willingen.info/nl/skien

LIGGING:Behalve de ligging direkt aan het adembenemende natuurgebied, vindt u op 150 meter afstand van ons vakantiehuis een winkelplein met o.a. Aldi, Rewe, KIK en een pizzeria. Overige Horeca tevens op loopafstand. De Nederlandse eigenaren kunnen u tevens verwennen met een zeer uitgebreid ontbijt in de sfeervolle eetzaal.

Naast de balkons op de zonzijde heeft u de beschikking over een grote afgesloten tuin met alle voorzieningen.

Sinds kort niet alleen met auto of trein maar ook te bereiken met comfortabele touringcar vanaf Nederland:http:badwildungen.de/fernbuslinie/

FOTOALBUM :

Op onze website: www.hausallejahreszeiten.de treft u een fotoalbum aan van de woningen en de omgeving etc.

ONTBIJT:U kunt ervoor kiezen bij ons in de eetzaal te ontbijten. U kent vast wel de sneetjes brood met boterhamworst. Daarvoor moet u NIET bij ons zijn. U heeft vakantie dus laten wij uw dag graag beginnen met een feestje! Zelf gebakken brood hoort daarbij.

CONTACT:Wij weten nog wat service is en willen u graag verblijden tijdens uw vakantie, dat is onze instelling. U moet er helemaal uit zijn maar u toch thuis voelenVoor vragen kunt u mailen of bellen: 0049 5632 969979Boeken gaat zeer eenvoudig via de Website www.hausallejahreszeiten.de of telefonisch. Zie verder het Fotoalbum op de website !

AKTIVITEITEN en HORECA:In Willingen e.o. treft u naast Wandelen/Wintersport en Nordic Walking : Een Tropisch Zwemparadijs met Sauna, Schaatsbaan (ook zomers),Wildpark, Rodelbaan, Mountain bike-routes , Stoeltjeslift, Kabelbaan, diverse Meren met o.a. Bootverhuur/Rondvaarten, Abseilwand, Golfbaan, Musea, Oude ambachten, Kartbaan en Bowlingbaan. In de hele omgeving stadjes met vakwerkhuizen van rond 1600, prachtige natuur etc. In Korbach een overdekte kinderspeelhal. Verder een gebied waar motorrijders / bikers geen genoeg van krijgen, In de vakantiewoningen treft u hiervan alle informatie aan. Verder eet u in de plaatselijke restaurants voor € 6,00 - € 9,00 al een voortreffelijk hoofdgerecht, en een wijntje of biertje kost hier rond € 1,50 !