MarktPlaza

Vakantiehuizen Bourgogne Barricant met zwembad

152x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vakantiehuizen Bourgogne Barricant
Met zwembad - Vrijgelegen originele boerderij - Tot 8 personen
Barricant is een landelijk gelegen originele boerderij waarin veel van de oude details bewaard zijn gebleven. De schitterende binnenplaats biedt een heerlijke mogelijkheid voor te relaxen en te genieten van het landschap. Een duik in het zwembad maakt de vakantie compleet. Het huis ligt aan de rand van het bos en kijkt uit over de weilanden.
Het huis bestaat uit meerdere delen, het hoofdhuis geschikt voor acht personen, met op de begane grond een zeer ruime eetkeuken, met vaatwasser en wasmachine, een woonkamer in oude stijl, een lees-/zitkamer en een toilet. Op de eerste verdieping vindt u vijf slaapkamers. Twee tweepersoonskamers ieder met eigen badkamer met bad, twee éénpersoonskamers samen met één badkamer met bad en een slaapkamer met een éénpersoons- en een tweepersoonskamer met badkamer met douche.
Aansluitend aan het hoofdhuis bevindt zich een grote schuur met tuinmeubilair en voor de kinderen is er een tafeltennistafel, schommel en speelgoed aanwezig.
Aan de zijkant van het huis ligt het zwembad, bereikbaar via een afsluitbare poort of via de tuinkamer, dit is een ruime omkleedkamer met ook een eigen badkamer met douche. Het zwembad is circa 12 meter lang, en verloopt in breedte van circa 5 meter naar circa 2 meter. Het is bij het trapje circa 1 meter diep maar verloopt naar een maximale diepte van 3 meter.
Op circa 5 kilometer, bevindt zich een dorp met een bakker, kleine supermarkt, restaurant, postkantoor etc.
Ook is het huis ideaal gelegen voor een bezoek aan Cluny, Macon of de Beaujolais.
Vakantiehuizen Bourgogne heeft nog meer mooie huizen in de verhuur, U kunt alle informatie met uitgebreide foto reportages vinden op onze website, vraag via de mail naar onze website.