MarktPlaza

Vakantiehuis Les Chatelets en pipowagens Bourgogne

92x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met familie en/of vrienden op vakantie? Onze gite en dans le jardin zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Toch met meer? Er is ook een extra kampeerplek!

In hartje Frankrijk, in het zuiden van de Bourgogne, op ruim 800 km van Utrecht ligt ons domein “Dans le Jardin”. Onze mini camping bevindt zich in een mooie rustige omgeving van boeren weilanden precies tussen de twee pittoreske dorpjes Ouroux en Colombier.

Het gebied leent zich uitstekend voor wandelen of fietsen. In het dorpje Ouroux bevindt zich een vismeer en in het dorpje Colombier kan je naar de bakker voor vers gebakken broodjes.

Op onze mini camping zijn 3 heerlijke plekken. 2 luxe huuraccommodaties, de romantische Pipowagen en een Kermiswagen, beide met eigen sanitair, zeer groot privé terrein met picknick tafels en een eigen parkeerplaats. Deze accommodaties kunnen uitgebreid worden met een bijbehorende caravan om extra slaapplaatsen te creëren. De derde plek is een losse staanplaats voor uw eigen tent, camper of caravan. Ook deze plek heeft een eigen sanitair en een groot privé terrein. 

Op het midden terrein van de camping staat een heerlijk verkoelend zwembad met een ligweide en ligbedden. Voor de kinderen is er veel speelruimte op de grasvelden en staat er ook een heel grote trampoline.

Kortom, Dans le Jardin is een heerlijke plek om een fijne vakantie te hebben.

Natuurlijk ook leuk om met de familie en/of vrienden te boeken.

Op twee kilometer afstand van dans le jardin verhuren wij ook een mooi vakantiehuis “Les Chatelets”

Dit op een heuvel gelegen huis heeft een vrij uitzicht over de omringende heuvels en dalen. Groene weiden , met de witte Charolais koeien, en bossen wisselen elkaar af.

Het huis heeft twee verdiepingen en is volledig ingericht. Op de begane grond bevindt zich een eetkeuken met houtkachel, een keuken voorzien van vaatwasser, een wasmachine en een ruime woonkamer met dubbele deur naar het buitenterras. De woonkamer is voorzien van satelliet-televisie met ontvangst van alle populaire Nederlandse zenders. Het huis is voorzien van Wifi. Het huis wordt omringd door een ruime tuin.