MarktPlaza

Triple X 800

912x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Triple X is een bijzonder fijne grote robuuste aluminium sloep.
Heerlijk om mee te cruisen of fantastisch mee te waterskiën. (Want met een 175 Pk Suzuki motor, behaalt hij maar liefst 55 km per uur!)Standaard is de Triple X voorzien van heerlijke dikke kussens en zelfs meerdere zonnedekken!
En er is genoeg plek om met een grote groep familie of vrienden te zitten, chillen en fun op het water te hebben.
En zoals je van Tripleboats kan verwachten: Hij vaart werkelijk fantastisch!!! Zowel met een lichtere motor als met de zwaarste motor.
Hij is heerlijk stabiel en bijzonder koersvast.
Standaard is de Triple X 800 al zeer compleet en is uitgerust met de volgende opties:Suzuki 30 Pk injectie viertakt motorZonnedekkussen op voordekZonnedek kussen op achterdekNavigalichting inbouw, ledToplichtElektrische bilgepompHoofschakelaarSchakelpaneel 6 posities12-Volt aansluitingAfsluitbare cabineStuurconsole met stuursysteemLuxe stuurwielSloten op alle luikenTafelZwemtrapAntislip/ traanplaatKikkersVlagAnkerFendersLijnenUiteraard zijn er ook nog meer opties mogelijk en zou de 30 Pk vervangen kunnen worden voor een grotere motor. (tot maar liefst 175 PK!) Kijk voor de mogelijke extra opties en motoren op www.verschuurwatersport.nlVerschuur Watersport is erkend dealer van de volgende merken:Triple boatsVan Vossen sloepen en tendersWaterspoor tendersZEE marine tendersCorsiva sloepen en tendersStout sloepenPrimeur sloepen en tendersOutlawSpirit Tenders4 Family sloepenTendR tendersSuzuki motorenPega trailers
Verschuur Watersport
Herenweg 10a
2465 AA Rijnsaterwoude
Tel: 0172-586678
De grootste sloepen showroom van Nederland
www.verschuurwatersport.nl
Extra gegevens:
Merk: Triple
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Rijnsaterwoude gem Kaag en Braassem
Lengte: 8 meter
Breedte: 3 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Aluminium