MarktPlaza

Trigano Silver 380 DD

4847x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Trigano
Model: Silver 380 DD
Bouwjaar: 2012
Lengte: 5.3 meter
Opties:
Maten en gewichten
Breedte: 200 cm.
Totale lengte: 530 cm.
Totale hoogte: 198 cm.
Maximaal gewicht: 1000 kg.
Slapen
Aantal slaapplaatsen: 2
- 2-persoonsbed: 190 x 140 cm.
- 1-persoonsbed: 190 x 65 cm.
Indeling:ZitplaatsenDubbele standaardzitKeukenMiddenkeukenSlapenDwarsbedSanitairSanitair: Midden-opstellingAccessoires:KeukenGascomfoor (Aantal pitten: 3)KoelkastVriesvakSanitairCassettetoiletToilet/WasruimteExterieur/InterieurBuitenlampCombicassettesFietsenrekHagelbestendig dakHefdakHordeurLichtmetalen velgenLuifel (Type: cassetteluifel)Techniek en veiligheidReservewielSchokbrekerServiceluik
Bijzonderheden:
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Trigano Kies model 380 DD de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Trigano caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Omdat de caravan een hefdak heeft is hij niet alleen lager, ook de luchtweerstand wordt hierdoor sterk verminderd. U heeft in de meeste gevallen genoeg aan rijbewijs B, door het lichte gewicht kan hij door de meeste autos worden getrokken. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.
Door de standaardzit voor en achter heeft u veel zitruimte. U kunt zelf bepalen welke u ombouwt tot slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.
De caravan beschikt over een ruim, tweepersoons bed dat dwars is geplaatst. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen.
De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Trigano model 380 DD kennis te maken.
Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.
Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830
Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Dit product is verkrijgbaar bij:
Holtkamp - West B.V.
Nijverheidsweg 2
3433 NP Nieuwegein
Nieuwegein
Telefoon: 030-6066830
Fax: 030-6067676
E-mail: info@holtkamp-west.nl
Internet: http://www.holtkamp-west.nl