MarktPlaza

Carado T 345

111x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Carado
Model: T 345
Bouwjaar: 2015
Lengte: 6.9 meter
Motor: Fiat
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Automaat
Kilometerstand: 44133
Indeling:
Vastbed: aanwezig
L-zit: aanwezig
Opties:
ABS: aanwezig
Boiler: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Navigatie: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Satelietantenne: aanwezig
Schotel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
TV-aansluting: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Automaat
Kenmerken
Adverteerder:BedrijfAantal slaapplaatsen:tot en met 4Kilometerstand:44.133 kmMerk:Overige merkenBrandstof:DieselBeschrijving
Transmissie: Automaat
Vermogen: 130 PK
Chassis: Fiat
Maten en gewichten
Breedte: 233 cm.
Totale lengte: 690 cm.
Totale hoogte: 290 cm.
Maximaal gewicht: 3.500 kg.
Slapen
Aantal slaapplaatsen: 4
Indeling:
ZitplaatsenDubbele standaardzitKeukenMiddenkeukenSlapenFrans bedLengtebedSanitairSanitair: Hoek-opstelling
Accessoires:
KeukenBoilerGascomfoor (Aantal pitten: 3)KoelkastVriesvakSanitairAfvalwatertank (vast)CassettetoiletDoucheSchoonwatertank (vast)Toilet/WasruimteRadio/TVDecoderSchotel (Type: vast)TelevisieVerwarmingCirculatie-verwarmingExterieur/InterieurBuitenlampCombicassettesDakluikDakluik grootDakluik hekiFietsenrekHagelbestendig dakHordeurIndirecte verlichtingLeeslampjesLuifelPanoramadakSlaapcomfortLattenbodemTechniek en veiligheidBearlock met certificaatKluisjeOmvormerReservewielServiceluikVeiligheidsslotenOnderstel/cabineABSAirbag(s)Cabine aircoCameraCruisecontrolElektr. bedienbare ramenElektr. bedienbare spiegelsHuishoudaccuNavigatieStoel(en) draaibaar (Aantal stoelen: 2)Stuurbekrachtiging
Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.
Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830
Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Dit product is verkrijgbaar bij:
Holtkamp - West B.V.
Nijverheidsweg 2
3433 NP Nieuwegein
Nieuwegein
Telefoon: 030-6066830
Fax: 030-6067676
E-mail: info@holtkamp-west.nl
Internet: http:www.holtkamp-west.nlwww.holtkamp-west.nlDeze complete Carado T345 is een goed uitgeruste camper, die een slaapplaats biedt aan 4 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Carado camper een hagelbestendig dak. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.
Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.
Door de standaardzit voor en achter heeft u veel zitruimte. U kunt zelf bepalen welke u ombouwt tot slaapgelegenheid. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.
Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.
De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.
U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken, dankzij de aanwezige televisie. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp en de omvormer.
Past deze Carado T345 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.