MarktPlaza

Toyota Yaris - 1.0 VVT-i Trend Orginele Nederlandse auto - navigatie - lm velgen - airco - centrale

470x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2016 - feb 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 93 Nm
GVW: 1.450 kg
Afmetingen (LxBxH): 395 x 170 x 152 cm
Wielbasis: 251 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 15,3 s
Topsnelheid: 155 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- grootlichtassistent
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 14"
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze nette Toyota Yaris is van de eerste eigenaar en wordt afgeleverd met een grote onderhoudt beurt - indien nodig met een nieuwe APK - 6 maand Bovag garantie - nationale auto / teller pas
// Wij berekenen geen aflevering kosten //
Ook deze hatchback is zeer veelzijdig en levert bovendien uitstekende prestaties. Dit is een Toyota Yaris van het bouwjaar 2016, hij heeft 33386 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 14 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet.
De Toyota Yaris is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Toyota Yaris uit 2016, met zijn kilometerstand van 33386. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Toyota met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 14 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U geniet nog meer van het rijden met uw Toyota omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. In deze Toyota vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.