MarktPlaza

Ford Fiesta - 1.0 Style Ultimate - mooie complete auto - Orginele Nederlandse auto . Navigatie - par

499x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2016 - apr 2017
Modelcode: B299
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 105 Nm
GVW: 1.530 kg
Afmetingen (LxBxH): 398 x 172 x 150 cm
Wielbasis: 249 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 14,9 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
Deze nette Ford Fista wordt afgeleverd met een grote onderhoudt beurt - 6 maand Bovag garantie - nationale auto / teller pas
/// Wij berekenen geen aflevering kosten //
Ook compacte auto’s kunnen volop ruimte en comfort bieden, dat bewijst deze Ford Fiesta uit 2017, die 15054 kilometer op de teller heeft staan. Zijn pittige prestaties dankt deze Ford aan zijn compacte en zuinige motor. Verder is de Ford uitgerust met: 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audiosysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Aan boord van deze Ford houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze Ford Fiesta heeft 15054 kilometer op de teller staan, hij is van het bouwjaar 2017. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de uitrusting behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig met spraakbediening. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze Ford is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De automatische veiligheidssystemen in deze Ford fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.