MarktPlaza

Toyota Corolla - 1.4 LINEA TERRA 5DRS AIRCO/EL.RAMEN/CV/TREKH

112x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2002
GVW: 1.655 kg
Afmetingen (LxBxH): 418 x 171 x 147 cm
Wielbasis: 260 cm
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Radio voorbereiding
- Reservewiel
- Sportstuur
- Toerenteller
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags
- Zij-airbags voor
Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Corolla. Dit is een auto uit 2002, afkomstig van de eerste eigenaar en er staat 128398 kilometer op de teller. De aandrijving komt voor rekening van een krachtige benzinemotor (98 Pk) met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Deze auto is bij Bakker Auto Centrum Winsum in onderhoud geweest en heeft recent een grote beurt en APK gehad. Natuurlijk behoren elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. De uitrusting van deze Toyota is met trekhaak (1.000 kg geremd), reservewiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, radio/cd-speler, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken!
Inruil is mogelijk. De getoonde prijs van de geadverteerde auto is inclusief 6 maanden garantie (op auto's vanaf €4.500,-), geldige APK, tenaamstelling, Nationale Auto Pas, wassen/poetsen, vloeistoffen, verlichting -en bandenspanningscontrole.
Voor maximale zekerheid kunt u bij deze auto kiezen voor het Bakker Zekerheidspakket á €690,-. Hiervoor krijgt u: aanvullende garantie tot 12 maanden (maximaal 20.000 Km na aflevering), onderhoudsbeurt conform schema, nieuwe APK, airco vullen, €25,- brandstof, vervanging van de distributieriem (indien nodig binnen 10.000 Km en/of 12 maanden na aflevering) en 12 maanden mobiliteitsgarantie. Voor meer informatie zie www.bakkerautocentrum.nl.
Graag vooraf bellen voor een bezichtiging of proefrit i.v.m. de beschikbaarheid van de desbetreffende auto.
Ons bedrijf is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur. Let op! zaterdag is de verkoop geopend van 09:00 uur tot 14:00 uur.
Onze advertenties op het internet worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, opties, accessoires, merken, types etc. besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk en/ of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, of onvolkomenheden in de gegevens. Om achteraf teleurstellingen te voorkomen dient U voor aankoop zelf te controleren of de voor U belangrijke opties en accessoires ook daadwerkelijk op de auto aanwezig zijn.