MarktPlaza

Peugeot 108 - 1.0 12V 5DRS ACTIVE AIRCO/CD/CV/EL.RUITEN

577x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 348 x 165 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie tot: 26-11-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth telefoonvoorbereiding
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Mistlampen voor
- Toerenteller
- Zij-airbags
Laat u verrassen door deze Peugeot 108. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak is autorijden een waar genoegen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem. Want in deze Peugeot bedient u het vanaf het stuurwiel. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Met in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Als u wilt, bent u van harte welkom om deze Peugeot 108 eens te komen bezichtigen. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Inruil is mogelijk. De getoonde prijs van de geadverteerde auto is inclusief 6 maanden garantie (op auto's vanaf €4.500,-), geldige APK, tenaamstelling, Nationale Auto Pas, wassen/poetsen, vloeistoffen, verlichting -en bandenspanningscontrole.
Voor maximale zekerheid kunt u bij deze auto kiezen voor het Bakker Zekerheidspakket á €690,-. Hiervoor krijgt u: aanvullende garantie tot 12 maanden (maximaal 20.000 Km na aflevering), onderhoudsbeurt conform schema, nieuwe APK, airco vullen, €25,- brandstof, vervanging van de distributieriem (indien nodig binnen 10.000 Km en/of 12 maanden na aflevering) en 12 maanden mobiliteitsgarantie. Voor meer informatie zie www.bakkerautocentrum.nl.
Graag vooraf bellen voor een bezichtiging of proefrit i.v.m. de beschikbaarheid van de desbetreffende auto.
Ons bedrijf is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur. Let op! zaterdag is de verkoop geopend van 09:00 uur tot 14:00 uur.
Onze advertenties op het internet worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, opties, accessoires, merken, types etc. besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk en/ of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, of onvolkomenheden in de gegevens. Om achteraf teleurstellingen te voorkomen dient U voor aankoop zelf te controleren of de voor U belangrijke opties en accessoires ook daadwerkelijk op de auto aanwezig zijn.