MarktPlaza

Toyota Aygo - 1.0 VVT-i x-cite | CAMERA | AIRCO | NIEUWSTAAT

151x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2018 - 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 93 Nm
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 347 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 13,8 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 93 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achteruitrijcamera
- Afwijkende dakkleur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Uitstelbare zijruiten achter
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze Toyota Aygo bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Tot de uitrusting behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Toyota is met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Aygo samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
U rijdt deze auto al vanaf € 238,- per maand. Vakgarage Prins Auto is een BOVAG aangesloten autobedrijf. Met een gemiddeld cijfer van 8,7 en een aanbevelingspercentage van 98% zijn al vele klanten u voor gegaan. Wij adviseren u bij aanschaf van deze auto te kiezen voor een BOVAG afleverpakket. Met een van deze op maat gemaakte pakketten is uw mobiliteit gegarandeerd.
Afleverpakket 1 á €495 (tot €4.500) : 3 maanden garantie op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice en professionele reiniging van uw auto.
Afleverpakket 2 á €695 : 6 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Afleverpakket 3 á €995 : 12 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Met een van deze uitgebreide afleverpakketten heeft u geen onverwachte kosten tot het eerstvolgende onderhoudsinterval. Kom langs in onze showroom om de auto te bekijken, dan kunnen wij meteen al uw vragen beantwoorden.
**De advertenties zijn onder voorbehoud van eventuele invoer fouten.