MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.4 TSI GTE | PANO | NAVI | CAMERA

575x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: dec 2014 - jan 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Gecombineerd vermogen: 150 kW (204 PK)
Vermogen elektromotor(en): 40 kW (54 PK)
Vermogen brandstofmotor: 110 kW (150 PK)
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.020 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 263 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 217 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,5 l/100km (1 op 66,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 39 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 102 - 114 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Boordcomputer met kleurendisplay
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- DSG
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Speciale kleur
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
- Winter-pakket
Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Volkswagen Golf hebt u altijd de controle. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Het elektrische panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Met de krachtige LEDverlichting rijdt u ontspannen in het donker. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, instelbaar onderstel, dakspoiler, warmtewerend glas, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur of met stemcommando's. In een auto als deze kunt u niet zonder climatronic zodat de temperatuur altijd goed is. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regen- en lichtsensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. De uitrusting van deze auto is met multifunctioneel lederen stuur met Tiptronic, hifi-luidsprekers, bestuurders informatiesysteem met kleurendisplay, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Verder is deze auto uitgerust met gordijnairbags achter en voetgangersbescherming.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
U rijdt deze auto al vanaf € …,- per maand. Vakgarage Prins Auto is een BOVAG aangesloten autobedrijf. Met een gemiddeld cijfer van 8,7 en een aanbevelingspercentage van 98% zijn al vele klanten u voor gegaan. Wij adviseren u bij aanschaf van deze auto te kiezen voor een BOVAG afleverpakket. Met een van deze op maat gemaakte pakketten is uw mobiliteit gegarandeerd.
Afleverpakket 1 á €495 (tot €4.500) : 3 maanden garantie op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice en professionele reiniging van uw auto.
Afleverpakket 2 á €695 : 6 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Afleverpakket 3 á €995 : 12 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Met een van deze uitgebreide afleverpakketten heeft u geen onverwachte kosten tot het eerstvolgende onderhoudsinterval. Kom langs in onze showroom om de auto te bekijken, dan kunnen wij meteen al uw vragen beantwoorden.
**De advertenties zijn onder voorbehoud van eventuele invoer fouten.