MarktPlaza

Theo Douma - Accreditatie, Oud En Nieuw

98x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Theo Douma  -  Accreditatie, Oud En Nieuw

BC

kwaliteitszorg in Nederland en vlaanderen

223 pagina's

In zowel Nederland als Vlaanderen staat men op het punt een nieuw accreditatiestelsel in te voeren. Er is in beide landen waardering, maar ook kritiek op het functioneren van het huidige accreditatiestelsel. Accreditatie, oud en nieuw gaat in op het oude n op het beoogde nieuwe accreditatiestelsel.

In Accreditatie, oud en nieuw wordt het functioneren van het huidige accreditatiestelsel in Nederland en Vlaanderen kritisch doorgelicht. Dit leidt tot een aantal vernieuwende conclusies en aanbevelingen. Van daaruit wordt verder gekeken naar het nieuwe beoogde accreditatiestelsel in vergelijking tot het huidige stelsel. Met behulp van een praktisch model biedt Accreditatie, oud en nieuw een aantal zelfdiagnose instrumenten en stappenplannen. Hiermee zijn instellingen en opleidingen voorbereid op lopende opleidingsaccreditaties n kunnen ze zich tevens voorbereiden op instelling- en opleidingsaccreditatie in het beoogde nieuwe stelsel.

Dit boek is interessant voor een breed scala aan doelgroepen: bestuurders en managers, beleidsmakers, ambtenaren en politici.
Daarnaast is het praktijkdeel met name interessant voor: kwaliteitszorgmedewerkers, beleidsmedewerkers, managers en docenten die zich in de dagelijkse praktijk met de kwaliteitszorg bezighouden.

De pocket Accreditatie, oud en nieuw is tot stand gekomen in samenwerking met Capgemini Interim Management.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties