MarktPlaza

The Tudors Anne Gracie & Elizabeth Massie & Micheal Hirst

238x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prijs is voor de serie in 1 koop.!!
Los 8 euro per boek!
Anne Gracie && Micheal Hirst The Tudors / De Koning De Koningin En De Maitresse Deel 1
Paperback
Engeland wordt verscheurd door godsdienstige onrusten en veranderende allianties met ander landen, maar Koning Henry VIII is alleen maar bezig met zijn op handen zijnde scheiding van Koningin Katherine van Aragón. De kwestie is van extreme urgentie, aangezien de koning een erfgenaam wenst die zijn koningin hem, na verschillende miskramen, niet kan geven.
Directe aanleiding van de scheiding is Lady Anne Boleys, aan wie Henry zijn hart verliest. Lady Anne is een ware schoonheid, net achttien en in de bloei van haar leven. Maar is hun ontmoeting toevallig of spelen er grotere belangen?
Terwijl de romance tussen Henry en Anne tot bloei komt, breekt een moeilijke tijd aan voor Kardinaal Wolsey, eens namens het koninkrijk belast met het organiseren van diplomatieke besprekingen, maar nu hard bezig met het verkrijgen van goedkeuring van de katholieke kerk om de koninklijke scheiding rond te krijgen. Er is Henry veel aan zijn scheiding gelegen, zelfs het uiteenvallen van de Kerk is een offer dat hij bereid is te brengen...
Een onweerstaanbaar verhaal van liefde, verlangen, ambitie en politieke intrige: The Tudors: De koning, de koninging en de maîtresse introduceert een jonge, viriele koning van een van de krachtigste naties ter wereld, en de vrouwen die hem ertoe zullen bewegen de loop van de geschiedenis voor altijd te veranderen.
Elizabeth Massie & Micheal Hirst The Tudors De koning schaakt de koningin
Deel 2
Paperback.
De onrust in Engeland neemt toe door de op handen zijnde Reformatie. Henry VIII -nog steeds verblindt door zijn liefde voor Anne Boleyn- weet hem eindelijk tot zijn vrouw en koningin van Engeland te maken. Alle sporen die terugvoeren naar zijn huwelijk met Katherine van Aragon worden uitgewist en het enige wat Henry's geluk nog in de weg staat is het uitblijven van een mannelijke troonopvolger.
Als Anne het leven schenkt aan prinses Elisabeth, de toekomstige koningin van Engeland en Katherine van Aragon sterft, lopen de spanningen in het land door nieuwe regels en wetgevingen hoog op. Op verraad van de koning komen strenge straffen te staan en als het ongeduld van Henry bij het uitblijven van een zoon groeit, vreest Anne de consequenties. Niet alleen voor haar huwelijk, maar ook voor haar leven...
Elizabeth Massie & Micheal Hirst
The Tudors uw wil geschiede.
Deel 3
Paperback
Anne Boleyn is dood en in het noorden komen de katholieken in opstand. Henry VIII is pas tevreden als de koppen van de opstandige leiders rollen.
De deugdzame en beeldschone nieuwe koningin van Engeland, Jane Seymour, zegent Henry met het enige wat zijn andere vrouwen hem niet konden geven - een zoon. Jane overleeft de geboorte niet en ten einde raad sluit Henry zich op in het paleis.
De raadsheren van de koning, die Engelands bongenootschappen met lede ogen zien tanen, overtuigen hem ervan in het huwelijk te treden met de huiselijke Anne van Kleef. Maar Henry haalt weinig voldoening uit deze politieke verbintenis, tot hij een jonge, kokette nieuwe minnares met de naam Katherine ontmoet...