MarktPlaza

The Mind Gym, Tijd Maken

143x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Gebaseerd op psychologisch onderzoek onder de leden van the mind gym

256 pagina's

Ik heb geen tijd om dit boek te lezen

Tijdgebrek is zo oud als de mensheid. En de meeste oplossingen zijn waarschijnlijk al even oud en, eerlijk gezegd, meestal niet erg effectief. Daarom stelt The Mind Gym: tijd maken een radicaal andere aanpak voor om met tijd om te gaan.

Het boek is gebaseerd op uitgebreid psychologisch onderzoek onder de 100.000 leden van The Mind Gym. Dankzij de praktische informatie, technieken en tips die hieruit voortkwamen zul je leren tevreden te zijn met de tijd die je hebt en hoe je deze benut.

In dit boek leer je:
• hoe je meer bereikt in minder tijd
• hoe kleine tijdsinvesteringen een grote opbrengst kunnen hebben
• hoe je 'nee' kunt zeggen
• hoe je andere mensen jouw werk kunt laten doen
• hoe je mensen met weinig tijd zover krijgt dat ze tijd voor je maken

Het idee achter The Mind Gym is hetzelfde te bieden voor de hersenen als een sportschool biedt voor het lichaam. Bedrijven als Barclays Bank, Boston Consulting Group, Microsoft en Deutsche Bank hebben de coaches van The Mind Gym ingehuurd om trainingen te geven. Het eerste boek, The Mind Gym: denk buiten de kaders was een internationale bestseller. Een deelnemer van een workshop

Het idee achter The Mind Gym is om aan hersenen een vergelijkbare training te bieden als de sportschool doet voor het lichaam. Na de eerste bestseller van The Mind Gym over 'denk buiten de kaders' (2006)* nu een vernieuwende kijk op het omgaan met tijd. Het helpt je om je bewust te worden van hoe je je tijd gebruikt, zodat je kunt afwegen of je daarin verandering wilt brengen. Het boek bevat geen lange uitwijdingen, maar een hele reeks uit en te na geteste instrumenten en technieken waaruit je naar behoefte kunt kiezen. Je kunt de tekst van a tot z lezen, maar ook je eigen leesprogramma kiezen of een thema als 'maak me gelukkig' volgen. Deze vlot lezende uitgave stimuleert tot nadenken en helpt bij het zelf doorvoeren van veranderingen in je tijdgebruik. Het bevat ook toepassingsgerichte checklists, vragenlijsten en korte kaderteksten. Met literatuuropgave en register.