MarktPlaza

The Killing Fields-Cambodja+Jan Terlouw's Oorlogs Winter+Matrix+Message in a Bottle.

117x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

The Killing Fields winnaar van drie Oscars is Nieuw in de verpakking het is een Oorlogsdrama wat zich afspeelt in Cambodja. De speelduur is 2 uur en 22 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,75 de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen medde daardoor verkeren de éénmaal bekeken volgende drie in een Absolute Nieuwstaat.

Jan Terlouw's Oorlogs Winter met o.a. Aart Staartjes heeft 3 Disc's met een totale speelduur van 5 uur en 25 minuten zonder ondetrtiteling omdat er Nederlands wordt gesproken. Op de vierde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. U haalt hem op in Rotterdam West voor 3,75 de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Matrix met o.a. Keanu Reeves is een Science Fiction Actie Film met een speelduur van twee uur en elf  minuten met Nederlandse opndertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de zesde foto. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,25 en de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Message in a Bottle met o.a. Kevin Costner en Paul Newman is een speelfilm over verloren en hervonden liefde. De speelduur is 2 uur en 6 minuten met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de vierde foto. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,25 de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Neemt u dit alles tegelijk over ( 6 Disc's ) dan haalt u het op voor € 6,00 de verzendkosten via Post NL komen dan op € 7,25 met Track & Trace.