The History of the Machine Gun+Maca van de Inca's+Paus…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 35x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De eerste drie zijn Nieuw in de verpakking en geschikt als Cadeautje voor een zeer Klein prijsje !

De History of the Machine Gun vertelt het verhaal achter het machinegeweer. De speelduur is 2 uur en 15 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto leest u een korte inhoudsbeschrijving van deze Nieuwe DVD.

Maca de wortel van het goede vertelt u alles over het Afrodisiacum ( Het Echte Goud ) van de Inca's. De speelduur is 55 minuten met Nederlandse onderiteling en op de vierde foto leest u meer over de inhoud van deze Nieuwe DVD.

Paus Johannes Paulus II is een biografisch docoment over deze niet Italiaanse Paus. De speelduur is 52 minuten met Nederlandse ondertiteling en op de zesde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving van deze Nieuwe DVD.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,75 per stuk voor alle drie doet u dat voor € 4,50. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle drie is het € 3,84.

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door verkeert deze éénmaal afgespeelde DVD in een Absolute Nieuwstaat.

The Phantom of the Opera .is een Horror Film en dus NIET de Musical. In de hoofdrollen ziet u o.a. Michael York en Jane Seymour. De speelduur is 1 uur en 32 minuten met Nederlandse ondertiteling en op de achtste foto is een korte inhoudsbeschrijving te lezen. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,25 het verzenden via Post NL komt op € 2,88.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.