MarktPlaza

The Hermitage+Digital Aqua+Het jaar 1941 in Beeld+Buena Vista Social Club.

66x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen, mede daardoor zijjn ze in Absolute Nieuwstaat.

Het museum Hermitage en haar unieke Kunstcollectie is Nieuw in de verpakking. Er zijn 2 Disc's met een totale speelduur van één uur en 56 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto leest u bijna alles over deze Keizerlijke tocht door de Russische Kunstcultuur te St. Petersburg. Voor € 3.00 haalt u hem op in Rotterdam-West. De verzendkosten bij Post NL zijn € 3.84.

Digital Aqua is een Relax DVD nog Nieuw in de verpakking. De speelduur is 2 uur zonder ondertiteling, u hoort alleen de onder water geluiden. Op de vierde foto leest u wat meer over de inhoud. U haalt hem op in Rotterdam-West voor € 1,75. De verzendkosten bij Post NL zijn € 2.88.

Uw Geboortejaar 1941 in Beeld is Nieuw in de verpakking en heeft een speelduur van ruim één uur zonder ondertiteling omdat er Nederlands wordt gesproken. Op de zesde foto is een korte inhoudsbeschrijving te lezen. U haalt hem op in Rotterdam-West voor € 1,75. De verzendkosten bij Post NL zijn € 2.88.

Buena Vista Social Club is een vele malen bekroonde Muziekducumentaire die nog Nieuw in de verpakking is. De speelduur is één uur en 42 minuten met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving vindt u op de achtste foto. U haalt hem op voor € 2,00 in Rotterdam-West. De verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Neemt u dit alles tegelijk over dan haalt u het op in Rotterdam-West voor € 7,00. VDe verzendkosten bij Post NL zijn dan € 4,60 met Track & Trace.