The Gadd Gang-Roots+The All Girl Bands+Jazz Legends-Th…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 34x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Deze vier Jazz DVD's zijn Nieuw in de verpakking en uitermate geschikt als Cadeautje voor een Klein prijsje !

Double Time Jazz Collection bevat The Gadd Gang Digital Live met een speelduur van 55 minuten en Roots Salute to the Saxophone met een speelduur van 60 minuten. Dat zijn 2 Unieke programma's op één DVD waarvan u op de tweede foto de titels van de uitgevoerde nummers kunt bekijken.

Jazz Legends "Accent on Girls" The All Girl Bands bevat Historische opnamen uit de jaren 1936, 1937, 1941, 1945 en 1946 allen opgenomen te New York. De speelduur is 61 minuten en op de vierde foto leest u de namen van de Bands c.q. Orkesten en de titels van de 25 uitgevoerde nummers.

Jazz Legends-The Big Bands van Charlie Barnet, Les Brown, Tony Pastor en Ralph Flanagan. De speelduur is 47 minuten en op de zesde foto leest u de titels van de in totaal 18 uitgevoerde nummers.

Jazz Classical Masters Count Basie, Cab Calloway, The Mills Brothers en Duke Ellington. De speelduur is één uur en op de achtste foto leest u de titels van de in totaal 20 uitgevoerde nummers.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 2,00 per stuk en voor alle 4 doet u dat voor € 7,00. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 3,84 en voor alle 4 is dat € 4,60 met Track & Trace.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.