MarktPlaza

The First Olympics+Kisssed by the Grape +The State Hermitage Museum+De Inhuldiging in Beeld.

74x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen, mede daardoor zijn ze in Absolute Nieuwstaat.

Blood & Honor at the First Olympics is Nieuw in de verpakking met een speelduur van 50 minuten en Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. Voor € 1,50 haalt u hem op in Rotterdam-West. De verzendkosten bij Post NL zijn € 2,88.

Kissed by the Grape is Nieuw in de verpakking en laat u zien hoe organische wijn wordt geproduceerd. De speelduur is één uur en één minuut met Nederlandse ondertiteling. De achtergrond muziek wordt uitgevoerd door Candy Dulfer & Thomas Bank op Gitaar en Mandoline. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de vierde foto. Voor € 1,75 haalt u hem op in Rotterdam-West. De verzendkosten bij Post NL zijn € 2,88.

The State Hermitage Museum heeft een speelduur van 3 uur en 30 minuten met Nederlandse ondertiteling. U ziet de hoogtepunten uit de meest beroemde collecties van dit imponerende museum te St. Petersburg. Op de zesde foto vindt u een korte inhoudsbeschrijving. Voor € 2,50 haalt u hem op in Rotterdam-West. De verzendkosten bij Post NL zijn € 3,84.

De Inhuldiging in Beeld is de officiele Registratie van de Abdicatie en  Inhuldiging op 30 april 2013. De speelduur is 3 uur zonder ondertiteling omdat er Nederlands wordt gesproken. Een korte inhoudsbeschrijving vindt u op de achtste foto. Voor € 1,25 haalt u hem op in Rotterdam-West. De verzendkosten bij Post NL zijn € 2,88.

Als u ze alle vier tegelijk overneemt dan haalt u ze op in Rotterdam-West voor 5,00. De verzendkosten bij Post NL zijn dan € 4,60 met Track & Trace.