MarktPlaza

The Angela Gheorghiu Collection+Renato Bruson Live in Concert+Josephs Legende+André Rieu &.

62x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door verkeren deze éénmaal afgespeelde disc's in een Absolute Nieuwstaat.

De Box van de Roemeense Sopraan Angela Gheorghiu heeft 1 CD en 2 DVD's. Op de eerste DVD staat de Opera La Traviata van Verdi vanuit het Royal Opera Huis Covent Garden te Londen. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Sir Georg Solti. Op de tweede DVD staat L'Elisir d'amore van Gaetano Donizetti vanuit de Opera National de Lyon. Het Koor en Orkest staan o.l.v. Evelino Pidö. De Totale speelduur van de 2 DVD's is 4 uur en 20 minuten en op de tweede foto is wel erg klein gedrukt te zien wie de overige uitvoerenden zijn. De CD heeft een speelduur van 52 minuten en bevat Aria's uit Opera's van Catalani, Puccini, Verdi, Gounod, Massenet en Donizetti. In het bijbehorende boekje met 23 blz. vindt u meer informatie over de inhoud van deze Box.

U haalt hem op in Rotterdam West voor 5,50 de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Renato Bruson ( Bariton ) is een Live Concert vanuit Lugano Zwitserland met een speelduur van 1 uur en 1 minuut Het Orchestra Della Radio-Televisione Della Svizzeria Italiana  staat o.l.v. Bruno Amaducci Het programma van dit Concert leest u op de vierde foto. U Haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,25 de verzendkosten  via Post NL zijn € 3,84.

Josephs Legende is een Ballet van John Neumeier op muziek van Richard Strauss. Het wordt uitgevoerd door het Ballet van de Wiener Staats-Opera samen met de Wiener Philharmoniker o.l.v. Heinrich Hollreiser. Het verhaal van is bekend uit de Musical Joseph and the Amazing Dreamcoat maar dit Ballet beliicht een heel ander aspect uit dit verhaal. Het ingesloten boekje met 12 blz. gaat uitvoering in op deze productie met zwart/wit en kleuren foto's. Op de zesde foto leest u wat meer over de uitvoerenden.

U haalt hem op in Rotterdam West voor € 2,00 de eventuele verzendkosten via Post NL zijn € 3,84

André Rieu & The Johann Strauss Orchestra bevat Waltzer & Polka's op de CD en op de DVD staat The Best of Live met Unieke opnamen uit de Royal Albert Hall in Londen en de Waldbühne te Berlijn. Op de achtste foto leest u de titels van de uitgevoerde nummers op de DVD en die van de CD.

Voor € 3,00 haalt u hem op in Rotterdam West de eventuele verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Haalt u alles tegelijk op ( 5 DVD's en 2 CD's ) dan doet u dat voor € 10,00 de eventuele verzendkosten via Post NL met Track & Trace zijn dan  € 4,60.