Teresa de Luca Te trots voor tranen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 106x bekeken
  • Datum geplaatst 8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Teresa de Luca Te trots voor tranen
Gebonden boek in goede staat
Dolores Carrasquez is de knappe dochter van Don Felipe, de meest gehate landeigenaar in de provincie Bajadoz. Koppig en temperamentvol gaat Dolores altijd haar eigen weg. Trots houdt ze vast aan eens genomen beslissingen, ook al zijn de gevolgen soms fataal.
Lorenzo Montanis is een jonge, knappe Spaanse officier die met Dolores een verhouding heeft. Don Felipe is woedend als hij erachter komt dat zijn dochter omgaat met iemand zover beneden haar stand. Hij stuurt Dolores naar haar oom en tante in Londen en denkt dat de zaak daarmee is afgehandeld. Maar Lorenzo laat zich niet zo gemakkelijk uit het veld slaan.
Jack Austin, een briljante, arme Engelsman, maakt Dolores het hof en wordt hopeloos verliefd op haar . Dolores houdt echter nog steeds van Lorenzo en vlucht met hem naar Spanje. Maar ze weet niet dat ze, na haar ene avontuurtje met Jack, inmiddels zwanger is van hem.
Hoe hij het ook probeert, Jack kan Dolores niet vergeten en wanneer hij in 1936 als journalist naar het door de burgeroorlog verscheurde Spanje gaat, begint een wanhopige zoektocht naar de vrouw die hem heeft betoverd.
Thomás García is een sterke landarbeider in dienst van Don Felipe. Hij is tot alles bereid om Dolores tot de zijne te maken, ook al wordt hij dagelijks gekweld door schuldgevoelens. Hij houdt een vreselijk geheim voor Dolores verborgen, een geheim dat haar hele leven zou kunnen veranderen.
Te trots voor tranen is een roman die de lezer meevoert van het beschaafde Londen naar het verscheurde Spanje tijdens de burgeroorlog. Dolores Carrasquez is een moedige vrouw in een woelige tijd; een tijd waarin ze moet kiezen tussen passie en plicht, tot het lot onherroepelijk voor haar beslist.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.