MarktPlaza

Tendr 20

132x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

DE GROOTSTE SLOEPENSHOWROOM VAN NEDERLAND De TendR 20 Outboard heeft een luxe uitstraling en is voorzien van een ruime hoeveelheid opbergruimte. Dankzij de stuurpositie achter in de sloep en de daarnaast gesitueerde zitplekken kunt u sturen met rondom een uitstekend overzicht.
Voorin de TendR 20 is een ruimte rondzit met hoge rug kussens dat opgebouwd kan worden tot een groot zonnedek. Door de grote ruimte die wordt gecreƫerd door de rond zit voor en achterin de boot is er genoeg ruimte om met uw gezin of met uw vrienden te varen.
Dankzij de uitgebalanceerde romp blijft de TendR 20 bij zowel snel als langzaam varen uiterst comfortabel en koersvast. De tender sloep is daardoor uitermate geschikt voor zowel een ontspannen tocht door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten of met hogere snelheden over 1 van de ruime wateren die Nederland rijk is.
De Outboard motor is geplaatst in de bun waardoor die aan de buitenkant niet zichtbaar is. De TendR 20 Outboard kan worden uitgevoerd met een buitenboord motor tot 60pk.Kijk voor de mogelijke motoren en eventuele extra opties op onze website .
Naast deze boot hebben wij nog vele andere boten op voorraad, zowel nieuw als gebruikt.
Bij Verschuur Watersport is erkend dealer van de volgende merken:Triple boatsVan Vossen sloepen en tendersWaterspoor tendersZEE marine tendersCorsiva sloepen en tendersStout sloepenPrimeur sloepen en tenders4 Family sloepenSuzuki motorenPega trailers Verschuur Watersport
Herenweg 10a
2465 AA Rijnsaterwoude
Tel: 0172-586678
De grootste sloepen showroom van Nederland
www.verschuurwatersport.nl
De grootste sloepen showroom van Nederlandwww.verschuurwatersport.nl
https://youtu.be/q5snTSqDArs
Extra gegevens:
Merk: Tendr
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: ALPHEN AAN DEN RIJN
Lengte: 6.35 meter
Conditie: Nieuw