MarktPlaza

TE KOOP: Opblaasbaar Mega Dartbord Spel - 4.5 meter!

1483x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

TE KOOP: LEVENS GROOT OPBLAASBAAR DARTBORD -> WEG = WEG - VOORRAAD UITVERKOOP!
Levensgroot dartbord van 4.5m! Dit opblaasbare dartbord is multi-inzetbaar en geschikt voor iedere gelegenheid. Door zijn afmeting is dit dartboard al van ver te zien, maar ook prima inzetbaar voor kleinere evenementen. Wij maken gebruik van de allerbeste kwaliteit klittenband, die ook na jarenlang gebruik nog perfect functioneert. Ook de ballen zijn gemaakt van deze TOP-kwaliteit. Dit gigantische dartbord is ideaal voor het aantrekken van grote groepen van alle leeftijden en biedt een unieke en sportieve invulling voor ieder evenement. 

Afmetingen (LxBxH): 3,9m x 4,75m x 4,45m.
Gewicht: 40kg.

Inclusief:
-Blower (1.5 Pk)
-Set van 25 ballen in groen en rood
-Gebruikshandleiding
-Verankermateriaal
-Transporthoes

Alle producten van Airquee Inflatables zijn afkomstig uit onze eigen productie in Europa en zijn uitsluitend van TOP-kwaliteit. Daarom krijg je standaard 12 maanden fabrieksgarantie. Naast het bijgeleverde dartzeil is deze attractie inzetbaar voor een groot aantal andere sporten en spellen. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Top kwaliteit uit eigen Europese fabriek!
Airquee is een internationale ontwerper van unieke en spraakmakende attracties. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij voor ieder project de perfecte opblaasbare attracties creëren. Ons team van 200 gedreven medewerkers werkt dagelijks in de grootste fabriek van Europa aan de realisatie van unieke attracties en gaat graag op zoek naar wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Bekijk ook onze andere advertenties voor de voorraad uitverkoop!

Telefoon: (0182)-752187
Email: ricardo@airquee.com