MarktPlaza

TE KOOP: Opblaasbaar Dartbord Spel

1322x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

TE KOOP: OPBLAASBAAR DARTBORD -> WEG=WEG - VOORRAAD UITVERKOOP!
Dit opblaasbaar dartbord is multi-inzetbaar en geschikt voor iedere gelegenheid. Dit model dartspel is een van de bestverkopende producten wereldwijd en heeft al op veel evenementen mogen staan. Wil jij deze unieke attractie ook op jouw evenement? Wij maken gebruik van de allerbeste kwaliteit klittenband voor onze dartborden en ballen, die ook na jarenlang gebruik nog perfect werken. Dit dartbord is geschikt voor onder andere verenigingen, evenementenbureaus, promotiebedrijven en verhuurbedrijven. 

Afmetingen (LxBxH): 1.5m x 2.6m x 2.7m.
Gewicht: 21 kg.

Inclusief:
-Blower (1.5 Pk)
-Set van 26 ballen in groen en zwart
-Gebruikshandleiding
-Verankermateriaal
-Transporthoes

Alle producten van Airquee Inflatables zijn afkomstig uit onze eigen productie in Europa en zijn uitsluitend van TOP-kwaliteit. Daarom krijg je standaard 12 maanden fabrieksgarantie. Dit dartbord is makkelijk op te zetten en te vervoeren. Multi-inzetbaar op grote en kleine evenementen en geschikt voor alle leeftijden.

Top kwaliteit uit eigen Europese fabriek!
 Airquee is een internationale ontwerper van unieke en spraakmakende attracties. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij voor ieder project de perfecte opblaasbare attractie creëren. Ons team van 200 gedreven medewerkers werkt dagelijks in de grootste fabriek van Europa aan de realisatie van unieke attracties en gaat graag op zoek naar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk ook onze andere advertenties voor de voorraad uitverkoop!

Telefoon: (0182)-752187
Email: ricardo@airquee.com