MarktPlaza

Tafelwagens Magazijnwagens Transportkarren

404x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ruim assortiment, handzame tafelwagens in verschillende types en afmetingen van gelaste profielstalen buisconstructie met blauwe of antraciet grijze poedercoating. Alle tafelwagens zijn uitgerust met twee zwenk- en twee bokwielen voorzien van TPE rubber en naaf met kogellager. Zwenkwielen voorzien van rem conform EU-norm EN 1757-3 (veiligheidsnorm voor platformwagens). 

Begra Magazijninrichting levert alles wat komt kijken bij de inrichting van uw magazijn of werkplaats. Op het gebied van interne transportmiddelen kunt u bij ons terecht voor oa.

- steekwagens
- palletwagens / pompwagens
- magazijnwagens
- tafelwagens
- platformwagens
- serveerwagens
- plateauwagens
- etagewagens
- werkplaatswagens
- orderverzamelwagens
- opklapbare wagens
- bakwagens
- dossierwagens
- esd wagens
- zwaarlastwagens

Bekijk het volledige assortiment platenwagens, platenrollers en overige interne transportmiddelen op onze website en bestel direct of neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Ook voor algemeen advies op het gebied van de inrichting van uw magazijn of werkplaats.

U bent tevens in de gelegenheid om onze interne transportmiddelen geheel vrijblijvend te komen bezichtigen in onze showroom op ons hoofdkantoor te Oss.

IJsselstraat 9-13
5347 KG Oss
Nederland

Tel: +31 (0) 412 667 650 - NL
Tel: +32 (0) 3 808 25 14 - BE
Fax: +31 (0) 412 638 707

Openingstijden: ma-vr 8:00-17:00, za 8:00-12:00