MarktPlaza

Stellingen Voor Verticale Opslag, A-stellingen

1753x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een A-stelling of verticale stelling is geschikt voor de opslag van langgoed waarbij uw goederen verticaal tegen de stelling worden geplaatst. De staanders van een verticale stelling zijn lichtjes, schuin achterover geplaatst zodat uw goederen iets naar achteren hellen en daardoor niet kunnen omvallen. Ook zijn de draagarmen in de breedte verstelbaar, en de liggers in de hoogte waardoor u heel flexibel bent in het aanpassen van de stellingen aan uw goederen.

Dit alles maakt een verticale stelling ideaal voor de opslag van producten zoals latten, planken, strips, rollen, buizen en profielen.

De stellingen zijn zowel enkel- als dubbelzijdig leverbaar en tevens voorzien van spaanplaten op grondniveau zodat uw vloer onbeschadigd blijft. Voor horizontale opslag van wat zwaarder langgoed zijn onze draagarmstellingen meer geschikt.

Begra Magazijninrichting BV - Alles voor uw Magazijn

Bij Begra Magazijninrichting BV kunt u terecht voor alle soorten oplossingen voor uw magazijn, DC of werkplaats. Ons assortiment strekt zich uit van nieuwe en gebruikte magazijnstellingen, interne transportmiddelen en magazijnbenodigdheden inclusief de daarbij horende service of algemeen deskundig advies. U kunt rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Daarbij staan we voor:

- 18.000 m2 voorraad nieuwe en gebruikte stellingen
- 1.500 m2 showroom met de meest uiteenlopende opslag- en transportmiddelen
- Direct bestellen in onze webshop
- Afhalen en verzenden
- Snelle levering

Ook demontage van, of schadereparaties aan bestaande stellingen behoort tot de mogelijkheden. Alle montagewerkzaamheden en reparaties worden daarbij met grote zorg door gecertificeerde monteurs uitgevoerd. In samenspraak is het eventueel ook nog mogelijk dat we uw bestaande stellingen opkopen.

Nederlands meest complete showroom

Wij nodigen u graag uit om ons assortiment magazijnstellingen, interne transportmiddelen en magazijnbenodigdheden vrijblijvend te komen bezichtigen op ons hoofdkantoor te Oss. In onze uitgebreide showroom staat een breed assortiment aan verschillende opslagsystemen en magazijnbenodigdheden gepresenteerd waarbij onze adviseurs u uitleg geven over de diverse mogelijkheden en passende oplossingen voor uw magazijn of werkplaats. U bent van harte welkom.

Hoofdkantoor Begra Magazijninrichting BV

IJsselstraat 9-13
5347 KG Oss
Nederland

Tel: +31 (0) 412 667 650 – NL
Tel: +32 (0) 3 808 25 14 – BE