MarktPlaza

Suzuki SX4 S-Cross - 1.6 Exclusive AllGrip / 120 PK / Automaat / Navi + Camera / Trekhaak / PDC

516x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 205/50 R17
GVW: 1.730 kg
Afmetingen (LxBxH): 430 x 177 x 159 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 13,5 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 130 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- AchteruitrijCamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
Zeer goed onderhouden Suzuki S-Cross van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Origineel NED-Suzuki. Altijd bij de Suzuki dealer onderhouden. Op 22-01-2-19 bij 65.749 KM laatste onderhoudsbeurt gehad. Zeer luxe uitvoering met o.a. Navigatie, achteruitrijcamera, afneembare trekhaak, parkeersensoren en nog veel meer.
Bij het ontwerpen van de Suzuki SX4 S-Cross stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook sportstuur met schakelpaddels en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.
In de Suzuki SX4 S-Cross heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Met ons ruime aanbod van minimaal 70 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.