MarktPlaza

Honda CR-V - 2.0 AWD Comfort / 155 PK / Trekhaak / Automaat / 1e Eigenaar

536x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 225/65 R17
GVW: 2.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 457 x 182 x 169 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,0 l/100km (1 op 10,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 175 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Zeer goed onderhouden Honda CR-V van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Origineel NED-CRV. Altijd bij dealer in onderhoud geweest. Zeer luxe uitvoering met o.a. Trekhaak, automatische airco, verwarmde voorstoelen. Zowel van binnen als buiten zeer nette Honda CR-V.
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Honda wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Honda behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
In deze CR-V vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Honda CR-V is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Met ons ruime aanbod van minimaal 80 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.