MarktPlaza

Suzuki Swift - 1.6 Sport Xenon Ecc 17"Lm Navi Camera Keyless Sport chassis Tel Isofix

142x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2014 - mei 2016
Modelcode: FZ/NZ
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.480 kg
Afmetingen (LxBxH): 389 x 170 x 151 cm
Wielbasis: 243 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 8,7 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 147 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Keyless start/open
- Sportonderstel
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Carkit
- Dakspoiler
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Isofix
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Radio-cd/mp3 speler
- Radiovoorbereiding
- Side-skirts
- Sport uitlaat
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- USB aansluiting
- Voorstoelen verwarmd
Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Suzuki Swift biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Hij heeft een kilometerstand van 91972 en is van het bouwjaar 2014. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, sportuitlaat, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De Suzuki is standaard voorzien van: lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Suzuki Swift is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Bij het ontwerpen van de Suzuki Swift stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Verder is de Suzuki uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, sportuitlaat, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Als u meer wilt weten over deze Suzuki, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.