MarktPlaza

Suzuki Ignis - 1.2 Stijl

512x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2017 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 120 Nm
GVW: 1.330 kg
Afmetingen (LxBxH): 370 x 169 x 160 cm
Wielbasis: 244 cm
Tankinhoud: 32 liter
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 170 km/u
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterstoelen verschuifbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Fabrieksgarantie
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Suzuki Ignis. Dit is een auto uit 2019, er staat 6970 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Suzuki met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verschuifbare achterbank.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met dab-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Suzuki bedient u ze vanaf het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Al onze occasions zijn altijd extra scherp geprijsd !!!!! Ze worden wel gewoon gratis met een afleverbeurt en apk afgeleverd. Tevens bieden wij U tegen een gering tarief 6 of 12 maanden Auto Trust garantie aan.Wij zijn een universeel autobedrijf en bestaan inmiddels alweer 51 jaar. Kijk voor al onze occasions op onze internet-site www.autovanoorschot.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0411-631426 of 06-53368519.