MarktPlaza

Renault Kadjar - 1.2 TCe Intens

540x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 205 Nm
GVW: 1.853 kg
Afmetingen (LxBxH): 445 x 184 x 160 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 192 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 126 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
Iedereen zal het stoere karakter van een SUV herkennen. Maar alleen u kent als berijder de kwaliteiten van deze 2016 Kadjar. Dit is een dealeronderhouden auto met 32282 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2016. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de dab-ontvangst. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren voor en achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook en lederen stuur behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De Renault Kadjar is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze Renault Kadjar een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Al onze occasions zijn altijd extra scherp geprijsd !!!!! Ze worden wel gewoon gratis met een afleverbeurt en apk afgeleverd. Tevens bieden wij U tegen een gering tarief 6 of 12 maanden Auto Trust garantie aan.Wij zijn een universeel autobedrijf en bestaan inmiddels alweer 51 jaar. Kijk voor al onze occasions op onze internet-site www.autovanoorschot.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0411-631426 of 06-53368519.