MarktPlaza

Suzuki buitenboordmotoren FlevoNautica

237x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

FlevoNautica biedt deze zuinige en stille Suzuki buitenboordmotoren aan. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en/of gebruikte motoren.
Uiteraard kunnen wij alle modellen aan u leveren. Voor al uw onderhoud en montage kunt u bij ons terecht.Het monteren van uw aangekochte Suzuki zal door ons op vakkundige wijze gebeuren en alle aandacht krijgen die ervoor nodig is.Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.Suzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Sinds de eerste buitenboordmotor in 1965 van de band is gerold heeft Suzuki zich steeds verder ontwikkeld en levert nu exclusief een complete 4-takt modellenlijn van de DF 2.5 t/m de DF 300.De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn State-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint sequentiële brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten en ,erg belangrijk, zeer zuinig met brandstof omgaan. We zijn er dan ook trots op dat onze buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en dat elke Suzuki garant staat voor welke topprestatie dan ook.Suzuki buitenboordmotoren worden standaard zeer compleet afgeleverd inclusief afstandsbediening, tellers, propellor en maar liefst 3 jaar garantie.Welke Suzuki u ook kiest, u kiest altijd voor het beste wat de watersport te bieden heeft!Kijk op onze site voor meer informatie. www.flevonautica.nl
------------------------------
FlevoNautica is "de dealer" in de regio Almere en omstreken op het gebied van betaalbare sloepen. U kunt ook bij ons terecht voor:
Corsiva sloepen & tenders
STOUT sloepen
Oudhuijzer sloepen & tenders
Topcraft sloepen & tenders
Suzuki buitenboord motoren
Kalf trailers
Service en onderhoud
We hebben een grote voorraad boot- en watersportartikelen. We zijn gespecialiseerd in de wakeboardsport. Met onze outlet artikelen, kunnen we u voordelig de beste kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs.
"FlevoNautica, thuis op het water"
Extra gegevens:
Merk: Suzuki buitenboordmotoren
Bouwjaar: 2020
Lengte: 1 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Merk motor: Suzuki
Brandstof: Benzine