MarktPlaza

Corsiva 520 New Age sloep

1063x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

FlevoNautica Almere, Sloepen en Tender specialist.
Van harte welkom om onze uitgebreide collectie te komen bekijken. De koffie staat klaar.
Corsiva 520 sloep by FlevoNauticaDe royale rondzit in de boeg biedt plaats aan 6 volwassenen en is tevens voorzien van diverse afsluitbare opbergvakken en een toiletvoorziening in de boeg.Voor de zonaanbidders is de rondzit snel om te bouwen naar een riant zonnedek. ( optioneel verkrijgbaar )De verlaagde vloer zorgt voor een diepe zit met goede rugsteun. De 520 is een trailerbare sloep, laag in gewicht en makkelijk te hanteren.Specificaties : Lengte: 5.20 mtr.Breedte: 2.20 mtr.Diepgang: 0.40 mtr.Gewicht: 400 kg.Max. aantal personen: 7 VolwassenenMax. motorvermogen: 40 pk langstaart outboardmotorRompkleur: zwart, wit of donkergrijs.Bronco zwart vinylDek en binnenzijde wit.
Standaard uitrusting :Diverse opbergvakkenZwarte kabelaringStuurconsoleStuursysteemStuurwiel, kleinToiletvoorbereiding in boegZitkussens zwart vinylRugkussen zwart vinyl bestuurder
Optioneel verkrijgbaar :Buiskap in vele kleuren met RVS frame en extra opberghoes.Exclusive package; zonnedek en tafelRugkussens in de boegMarkilux bekledingDiamante bekledingPrijs Corsiva 520 New Age standaard uitvoering : € 8.595,-Informeert u tevens naar een leuke setprijs met een 4-Takt Suzuki buitenboordmotor en/of Kalf Boottrailer.--------------------------------
FlevoNautica is "de dealer" in de regio Almere en omstreken op het gebied van betaalbare sloepen. U kunt ook bij ons terecht voor:
Corsiva sloepen & tenders
STOUT sloepen
Oudhuijzer sloepen & tenders
Topcraft sloepen & tenders
Suzuki buitenboord motoren
Kalf trailers
Service en onderhoud
Winterstalling
Financiering en verzekering
We hebben een grote voorraad boot- en watersportartikelen. We zijn gespecialiseerd in de wakeboardsport. Met onze outlet artikelen, kunnen we u voordelig de beste kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs.
"FlevoNautica, thuis op het water"
Extra gegevens:
Merk: Corsiva 520 New Age
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: almere
Lengte: 5.2 meter
Breedte: 2.2 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Buiskap: aanwezig