MarktPlaza

Opel Zafira - 1.6 Enjoy 7 pers

209x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2005 - dec 2006
Modelcode: B
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 150 Nm
GVW: 2.090 kg
Afmetingen (LxBxH): 450 x 180 x 167 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 13,6 s
Topsnelheid: 176 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 175 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
- Stuur verstelbaar
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Opel Zafira straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. Verder is de Opel uitgerust met: aluminium dakrailing, getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. U bent in deze Opel ook voorzien van verstelbaar stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze Opel echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Vijf deuren bieden ruim toegang tot deze riante gezinsauto, deze Opel Zafira uit 2006 heeft 204869 kilometer op de teller staan. Verder is de Opel uitgerust met: aluminium dakrailing, getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Ook verstelbaar stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Autobedrijf Thalen is een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid.
Wij zijn uw adres voor Peugeot's, Citroën's en prima occasions! Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf Thalen aan het juiste adres.
Bekijk ons online occasion aanbod of bezoek ons in Dedemsvaart. Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: PCA: gewoon goed!