MarktPlaza

Suzuki Alto - 1.0 Exclusive Airo, stuurbekrachtiging, electr. ramen voor, lichtmetalen velgen, geen

637x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Achterbank in delen neerklapbaar, Airbag(s) hoofd achter, Airbag(s) hoofd voor, Airbag(s) side voor, Airbag passagier, Alarm klasse 1(startblokkering), Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Brake Assist System, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Elektrische ramen voor, Elektronische remkrachtverdeling, mistlampen voor, Radio-cd/mp3 speler, Stuur verstelbaar
Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. Deze compacte maar ruime Suzuki Alto is van het bouwjaar 2009 en heeft 214571 kilometer gelopen. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Suzuki Alto is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Suzuki, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2009 - dec 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 90 Nm
GVW: 1.250 kg
Afmetingen (LxBxH): 350 x 163 x 147 cm
Wielbasis: 236 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 155 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 103 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Autobedrijf Ceulen en Ko is gespecialiseerd in Citroen en Peugeot. Met een ruim aanbod in goede occasions van meerdere merken. Onze gebruikte auto’s worden (vanaf 4500 euro) geleverd met Bovag garantie. Een proefrit maken en inruil van uw auto is altijd mogelijk. Ook bent u welkom voor periodiek onderhoud en reparatie van ieder merk, APK, schadeherstel, airco-service, aankoopkeuring, autokeuringen, winterbanden, accu’s en uitlezen van auto-elektronica. Goede service, scherpe prijzen en klantvriendelijkheid zoals u zich dat wenst. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Verkoopprijzen worden geadverteerd incl. kosten Rij-klaarmaken