MarktPlaza

Saab 900 - 2.0 S ZO MEENEMEN Airbag bestuurder, Anti Blokkeer Systeem, Centrale deurvergrendeling en

633x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 1993 - mrt 1998
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.810 kg
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 200 km/u
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Autobedrijf Ceulen en Ko is een onafhankelijk garagebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in Citroën en Peugeot. Wij hebben een ruim aanbod in goede occasions van meerdere merken. Onze gebruikte auto’s worden geleverd met Bovag garantie en NAP. Een proefrit maken en inruil van uw auto is altijd mogelijk. Daarnaast bent u welkom voor periodiek onderhoud en reparatie van ieder merk, APK, schadeherstel, airco-service, aankoopkeuring, autokeuringen, winterbanden, accu’s en uitlezen van auto-electronica. Goede service, scherpe prijzen en klantvriendelijkheid zoals u zich dat wenst. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. In 1988 opgericht en vanaf 1999 gevestigd op het bedrijventerrein Ulgersmaborg Noord, aan de Bovenstreek 19 te Groningen, waar wij goed bereikbaar zijn.
Met een helder design, groot comfort en eigentijds luxe onderscheidt deze Saab 900 zich overal waar hij komt. We hebben het hier over een auto van het bouwjaar 1996 die inmiddels 292627 kilometer heeft gereden.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Autobedrijf Ceulen en Ko is gespecialiseerd in Citroën en Peugeot. Met een ruim aanbod in goede occasions van meerdere merken. Onze gebruikte auto’s worden (vanaf 4500 euro) geleverd met Bovag garantie. Een proefrit maken en inruil van uw auto is altijd mogelijk. Ook bent u welkom voor periodiek onderhoud en reparatie van ieder merk, APK, schadeherstel, airco-service, aankoopkeuring, autokeuringen, winterbanden, accu’s en uitlezen van auto-elektronica. Goede service, scherpe prijzen en klantvriendelijkheid zoals u zich dat wenst. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Verkoopprijzen worden geadverteerd incl. kosten Rij-klaarmaken