MarktPlaza

Susan Carroll Zeg me dat ik droom

142x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Susan Carroll Zeg me dat ik droom
Gebonden boek in zeer goede staat
Op de steile rotsen van Cornwall, achter de muren van een indrukwekkend kasteel, woont een eenzame man te midden van een handvol trouwe bedienden. Het is tijd voor Anatole St. Leger om te huwen en hij stuurt zijn neef Septimus op pad om de perfecte vrouw voor hem te zoeken.
Septimus slaagt wonderwel in zijn opdracht, maar wanneer Madeline Breton uit Londen haar toekomstige echtgenoot voor het eerst ontmoet, slaat de schrik beiden om het hart.
Anatole had een struise, blonde echtgenote verwacht, die niet bang zou zijn voor zijn forse gestalte, zijn bruuske manieren en zijn driftbuien. En de tere, roodharige Madeline, dacht een beschaafde edelman te treffen in plaats van een woeste zonderling.
Toch besluiten beiden dat het huwelijk doorgang zal vinden. Anatole moet nu leren zijn vrouw het hof te maken. Ondertussen probeert Madeline haar man achter zijn mysterieuze masker van onzekerheid en droefenis vandaan te krijgen.
Een duister geheim belemmert echter hun geluk. Zal Anatole zijn Madeline ooit voldoende vertrouwen kunnen schenken om de magie van de ware liefde te proeven?