MarktPlaza

Susan Bowden Haar lang gekoesterd geheim

100x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Susan Bowden Haar lang gekoesterd geheim
Gebonden boek
Helen is amper zeventien jaar en vertwijfeld. Haar eerste grote liefde, de acteur Julian Holbrooke, laat haar in de steek zodra hij hoort dat Helen zwanger is. En ook haar ouders tonen weinig begrip voor hun dochter. Ten einde raad ontvlucht Helen het kille Engeland en emigreert naar Canada. Maar voor haar vrijheid betaalt ze een hoge prijs. Ze moet haar pasgeboren dochtertje afstaan.
Canada, dertig jaar later - Helen Lawrence luistert ademloos naar de onzekere stem van een jonge, Engelse vrouw die naar haar vraagt. De stem van haar dochter Emma. Met trillende handen legt Helen de hoorn van de telefoon neer. Ze had geleerd om haar verleden te vergeten. Maar dit ene telefoongesprek keert haar rustige leven binnenstebuiten. Helen wéét dat haar liefdevolle echtgenoot Bruce haar nooit zou kunnen vergeven als hij achter haar lang verborgen geheim zal komen.
En opnieuw, net als dertig jaar geleden, wijst Helen Emma af. Maar Emma is vastberaden; ze wil en zal haar moeder zien. Om het ergste te voorkomen verzint Helen een leugen en reist naar Engeland. Bruce blijft achter met het onbestemde gevoel dat zijn vrouw iets voor hem verbergt. Hij besluit haar te volgen...