MarktPlaza

Stalen constructie in uw Hal?

234x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Geachte lezer, 

Wij weten dat u het als aannemer druk genoeg heeft met uw eigen werk en niet zit te wachten allerlei rompslomp maar toch vraag ik een momentje van uw tijd. 

U moet vaak gebouwen, stallen, hallen of loodsen, offreren waar aan stalen constructie in wordt verwerkt. Wij weten uit ervaring dat de spantconstructie er in het beste geval een beetje op gevoel wordt ingetekend en de staalbouwer moet het zelf maar verder uitvinden. Wij kunnen voor u de profielen van constructie bepalen voor een zeer schappelijk bedrag zodat u van iedere staalleverancier een offerte krijgt op basis van dezelfde uitgangspunten.  

Wij kunnen voor u alleen een hoofdspant berekenen maar ook de kopspanten, druk- en koppelprofielen en windverband etc. 

Tevens kunnen wij hoed- en petliggers ( THQ ) voor u berekenen.  Ook kunnen wij niet genormaliseerde profielen voor u berekenen.  Dit kan een voordeel zijn als niet platen gesneden hoeven te worden. 

Wij kunnen ook kraanlichamen en kraanbanen berekenen. 

Ook kunnen wij vakwerkprofielen berekenen dus bij erg grote overspanningen een kunnen wij samengestelde profielen berekenen zodat erg veel staal kan worden bespaard.

Wij kunnen ook hoekversterkingen berekenen 

Ook kunnen wij bij een gewijzigd gebruik berekenen of de bestaande constructie voldoet aan de eisen van het nieuwe gebruik. Dus bij meer belasting of wat zijn de gevolgen als kolommen komen te vervallen. 

Wij kunnen e.e.a. inzichtelijk met een draadfiguur maar ook met een principetekening. Wij werken met Amerikaanse projectie.  

Bent u op dit moment geen staalconstructie in uw werk nodig, bewaar dan de adresgegevens zodat u niet misgrijpt bij een volgend project

Wij hopen op een goede samenwerking in de toekomst. 

Met vriendelijke groeten 

Siebren Aukema