sprookjes koets te huur voor communie bruiloft gala

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 288x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Te huur
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Welkom op de website van de Sprookjeskoets!

Wij laten u graag zien wat wij wat voor u kunnen betekenen en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Wij kunnen voor uw vervoer zorgen in onze prachtige authentieke ponykoets. Onze koets beschikt over voldoende ruimte voor volwassenen en kinderen .

Het rijtuig is zeer geschikt om bijvoorbeeld uw kind naar communie te brengen, waardoor zij zich een echte prins of prinses zal wanen.

Ook voor bruiloften en andere speciale gelegenheden is ons rijtuig bijzonder geschikt. Dankzij een twee- of vierspan prachtige pony's en een koetsier in officiële koetsiersuitrusting belooft de Sprookjeskoets op iedereen een diepe indruk na te laten!
De koets wordt bespannen met twee of vier Welsh pony's met zeer goed onderhouden tuigage.

Onze pony's zijn: Brutus Popeye Nick en Elmo zijn A welsh pony's met een gemiddelde stokmaat van 1.25cm, dit is niet heel groot maar daarom ideaal geschikt voor (kinder) evenementen en mensen die grote paarden eng vinden.Deze pony's hebben een hoog aaibaarheids factor.(maar dít soort pony's) en staan bekend om kracht en uitstraling,ze doen zeker niet onder aan grote paarden ook al zijn ze klein van stuk.
Wij beantwoorden graag al uw vragen;

Mocht u na het bekijken van onze website interesse hebben, het rijtuig willen bezichtigen of persoonlijk een vraag willen stellen?

Voor het aanvragen van een offerte is het belangrijk dat u alle gegevens aan ons doorgeeft. De prijs is afhankelijk van de plaats waar u een koets wilt inzetten en de datum. Graag ook een kleine omschrijving wat precies de bedoeling is. U heeft na het versturen van uw aanvraag binnen 24 uur uw offerte op maat in uw mailbox.
In de prijs is dan inbegrepen de tijd die wij nodig hebben om in de ochtend de pony's te wassen, eventueel het geheel op te laden in de vrachtauto en naar de plaats van bestemming te rijden. Daar aangekomen gaan wij alles lossen en de pony's inspannen en rijden dan naar de begin locatie toe. Dan ziet u ons op locatie als wij voor u aan het rijden zijn. Als we bij u klaar zijn gaan we terug naar de vrachtauto en spannen wij de pony's uit en laden wij de koets weer op de auto. Thuis aangekomen worden pony's en koets weer uitgeladen, de pony's verzorgt en de koets en tuigen weer schoongemaakt.

Zoals u kunt begrijpen ziet u ons wellicht maar enkele uren maar zijn wij daar heel wat uren mee bezig. Dat geeft niets want wij doen dat graag voor u.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.