MarktPlaza

rouwkoets de Droomkoets te huur

551x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Droomkoets.

Met gepaste trots presenteren wij u hierbij onze rouwkoets: ‘De Droomkoets’, omdat helaas aan ieder sprookje ook een einde komt.

Met onze Sprookjeskoetsen hebben wij al vele mooie gebeurtenissen mogen begeleiden en hebben wij de eer gehad om van die speciale aangelegenheden deel uit te mogen maken. Over het algemeen waren dit allemaal feestelijke ervaringen, maar soms maken wij ook deel uit van de minder fijne gebeurtenissen in het leven.

Iedereen wordt vroeg of laat geconfronteerd met het overlijden van een dierbare. Een ingrijpende gebeurtenis die een rollercoaster aan emoties met zich meebrengt. Wij zijn van mening dat het afscheid van een geliefde ook op een gepaste en bijzondere wijze moet kunnen plaatsvinden.

Omdat de Sprookjeskoets op zulke momenten wellicht niet de juiste koets is, hebben wij de afgelopen jaren gewerkt aan het ontwikkelen van ‘De Droomkoets’; een sprookjesachtige rouwkoets, uniek in heel Europa.

Met De Droomkoets kunnen wij het vervoer op de dag van de uitvaart voor u verzorgen. Door de betoverende werking van de feeërieke witte pony’s die de koets trekken, wordt uw dierbare met De Droomkoets op een waardige maar toch bijzondere wijze naar de laatste rustplaats vervoerd.

De koets wordt getrokken door 2 of 4 pony’s en kan bij iedere uitvaart door heel Nederland worden ingezet.