Slumdog MIllionaire+Babel+King Midas+Barbarian+Escape …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 17x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Deze DVD's zijn nog Nieuw in de verpakking.

Slumdog Millionaire kreeg acht Oscars, hij heeft een speelduur van één uur en 56 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto vindt u een korte inhoudsbeschrijving.

Babel met Brad Pitt en Cate Blanchet heeft een speelduur van 1 uur en 55 minuten met Nederlandse ondertiteling. U leest een korte inhoudsbeschrijving op de vierde foto.

King Midas is een Gangsterfilm gebaseerd op de Griekse Mythe van Koning Midas. De speelduur is1 uur en 25 min. met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving van dit Hip Hop drama vindt u op de zesde foto.

Drie conplete actiefilms in één verpakking: Barbarian+Escape from Afghanistan en Firefight. De totale speelduur is 4 uur en 30 minuten met Nederlandse ondertiteling. Van elke film leest u een korte inhoudsbeschrijving op de achtste foto.

U haalt ze op in Rotterdam-West voor € 1.95 per stuk. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88. Neemt u ze allemaal tegelijk over dan haalt u ze op in Rotterdam-West voor € 6.00.  De verzendkosten bij Post NL zijn dan € 4,60 met Track & Trace.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.