MarktPlaza

Slumdog MIllionaire+Babel+King Midas+Barbarian+Escape from Afghanistan+Firefight-NIEUW.

52x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze DVD's zijn nog Nieuw in de verpakking.

Slumdog Millionaire kreeg acht Oscars, hij heeft een speelduur van één uur en 56 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto vindt u een korte inhoudsbeschrijving.

Babel met Brad Pitt en Cate Blanchet heeft een speelduur van 1 uur en 55 minuten met Nederlandse ondertiteling. U leest een korte inhoudsbeschrijving op de vierde foto.

King Midas is een Gangsterfilm gebaseerd op de Griekse Mythe van Koning Midas. De speelduur is1 uur en 25 min. met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving van dit Hip Hop drama vindt u op de zesde foto.

Drie conplete actiefilms in één verpakking: Barbarian+Escape from Afghanistan en Firefight. De totale speelduur is 4 uur en 30 minuten met Nederlandse ondertiteling. Van elke film leest u een korte inhoudsbeschrijving op de achtste foto.

U haalt ze op in Rotterdam-West voor € 1.75 per stuk. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88. Neemt u ze allemaal tegelijk over dan haalt u ze op in Rotterdam-West voor € 6.00.  De verzendkosten bij Post NL zijn dan € 4,60 met Track & Trace.