MarktPlaza

Skoda Yeti - 1.2 TSI✅ Trekh. MIstl. Cruise Dakrails L/Regen-sensor EsP El.Spiegels Getint Glas 1e ei

625x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2013 - jan 2014
Modelcode: 5L
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.885 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 179 x 169 cm
Wielbasis: 258 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 142 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Audio-installatie
- Automatische Verlichting
- Bagage-afdekhoes
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakdraagsysteem
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Isofix
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Radiovoorbereiding
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Navigatie is onze Tom Tom actie !
Een mooie, praktische auto voor het hele gezin. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2014 en komt van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: zwarte dakrails, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Iedereen zal het stoere karakter van een SUV herkennen. Maar alleen u kent als berijder de kwaliteiten van deze 2014 Yeti. Dit is een auto met 111687 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2014. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Tot de voorzieningen van deze auto behoren zwarte dakrails, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.