MarktPlaza

Shoeyz shots | Reageerbuis shotjes Tropical Twist

51x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Shoeyz shots Tropical Twist
Wil je jouw gasten verrassen met lekkere shotjes? Dan is dit doosje van Shoeyz met reageerbuis shotjes een aanrader! Shoeyz shots maken jouw feest of evenement onvergetelijk! De shots zijn makkelijk uit te delen of te presenteren op de bar. Let op: een doos bevat 36 reageerbuisjes van 20ml

Shoeyz shots zijn gevulde reageerbuisje. De shotjes van Shoeyz hebben 14% alcohol.

Handig en origineel
De Shoeyz reageerbuis shotjes zijn erg handig maar ook heel origineel! De kleine flesjes zijn kant-en-klaar. Veel praktischer dan in de weer gaan met shotrecepten en plakkerige shotglaasjes. Je kan de Shoeyz shots direct uitdelen. De reageerbuisjes zien er leuk uit en worden mooi gepresenteerd in een presenteerdoosje. Elk reageerbuisje heeft een sluiting waaraan je kan zien of deze al eerder geopend is. Daardoor zijn deze reageerbuis shotjes ook nog eens erg veilig en hygiƫnisch.


Bestel Shoeyz shots
Shoeyz gevulde reageerbuisjes koop jin Nederland en Belgiƫ exclusief hier. Het zijn de perfecte kant-en-klare shotjes voor op een feest of evenement. Ze maken jouw feest zeker een succes! Met de Shoeyz shots kan iedereen zijn favoriete smaak kiezen.

Wij bieden een groot aanbod aan shotjes die stuk voor stuk erg lekker zijn. Maar je kan bij ons ook terecht voor gepersonaliseerde shotjes en nog veel meer! Bestel je bij ons, dan kan je rekenen op een snelle levering, want wij hebben alles zelf in voorraad. Ook voor een last-minute feestbestelling kan je bij ons terecht.