MarktPlaza

Alcoholvrij Party Bobbertje | voor de kleine en grote BOB

106x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


In het laboratorium is men druk bezig ons alcoholvrij Party Bobbertje te fabriceren. Wij hebben gekozen voor de smaak: Framboos/Kers
Ons alcoholvrij Party Bobbertje voor de kleine en grote BOB is herkenbaar aan de witte schroefdop en uiteraard vervaardigd in PET zodat het ook op feesten en partijen gedronken kan worden.
Dit shotje zet de wereld op z'n kop (en het flesje ook)!

Etiket
Heeft u ook shotjes mét alcohol besteld met etiket dan kun u gelijk dit shotje bijbestellen. Wij passen dan zeer eenvoudig het etiket aan en is het ook voor de gasten makkelijk herkenbaar waar wél en waar geen alcohol in zit.
Heeft u geen behoefte aan shotjes met alcohol, dan kunnen deze ook voorzien worden van een etiket naar wens en de kosten van het etiket zijn bij de prijs inbegrepen.

Alternatief
Steeds vaker krijgen wij de vraag van particuliere en bedrijven of wij shotjes kunnen leveren waar geen alcohol in zit. Na lang zoeken is het ons uiteindelijk toch gelukt een producent te vinden die ons hierin kan voorzien.
Wij kunnen kleine en grote aantallen leveren. Graag voor grote aantallen wel even informeren, hier gelden namelijk andere voorwaarden dan bij kleine aantallen.

Veiligheid
Veiligheid staat bij ons bovenaan, om deze reden is de drank in PET verpakking verpakt zodat het ook gebruikt kan worden voor evenementen, feesten, tienerdisco, Halloween party, Carnaval, partijen en in speelparadijzen voor kinderen.
Veilig voor kinderen en verantwoord drinken voor volwassenen en voor die mensen welke om welke reden dan ook geen alcohol mogen drinken.

Gegevens
Inhoud is: 20ml
Smaak: Framboos / Kers
Materiaal: PET flesje
Houdbaarheid: 1 jaar ongeopend
Kleur schroefdop: Wit