Shirley Bassey-Divas are Forever+Nat King Cole-Mona Li…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 36x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Shirley Bassey Divas are Forever is Nieuw in de verpakking ( geschikt als cadeautje voor een Klein prijsje ) met een speelduur van 1 uur en 30 minuten. Op de tweede foto leest u de titels van de 14 uitgevoerde nummers tijdens dit Live Concert vanuit Antwerpen. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 2,00 en de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Nat King Cole-Mona Lisa-is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. De speelduur is 53 minuten en op de vierde foto leest u de titels van de 20 uitgevoerde nummers en als extra ziet u ook zijn Biography..U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,50  en de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Barbara Dickson in Concert vanuit de Royal Albert Hall in Londen is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. De speelduur is 55 minuten en op de zesde foto leest u het programma van dit Concert. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,25 de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Gilbert Becaud vanuit de L'Olympia te Parijs is.éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. De Box heeft 3 Disc's en en een inlay met 23 blz. waarop veel fotomateriaal te zien is. De totale speelduur is 4 uur en 46 minuten en op de achtste foto leest u de titels van de in totaal 64 door hem uitgevoerde Chansons. U haalt deze Box op in Rotterdam West voor € 6,00 de verzendkosten via Post NLmet Track & Trace  zijn € 4,60.

Neemt u dit alles ( 6 Disc's ) tegelijk over dan haalt u het op voor € 9,50 en de verzendkosten zijn dan € 7,25 met Track  & Trace via Post NL.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.